Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2020, 18:21

Код Неготина опет ухваћене две велике групе миграната

ПРИПАДНИЦИ Граничне полиције затекли су у уторак ноћу и у среду током дана 34 мигранта за које се сумња да су илегално прешли границу.
Гранична полиција са Кусјака затекла групу од 19 миграната, међу којима деветорицу малолетника. Сви они су током дана тестирани на присуство >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << вируса корона, а серолошки тестови су потврдили да нема акутне заражености и да је већина њих прележала ковид.
Током дана је откривена у рејону државне границе са Бугарском још једна група од 15 миграната, углавном млађих, међу њима и четворица малолетника. И њима, као и претходној групи, активисти неготинског Црвеног крста уручили су пакете са храном и лифлете на језицима држава Блиског истока у оквиру борбе против трговине људима и психосоцијалне помоћи.
Мигранти ће, по процедури, уз решење надлежних, бити упућени да се у року од 72 сата јаве у распоређен колективни центар.
У последњих месец дана припадници Граничне полиције су у још два наврата затицали групе од 28 и 21 мигранта миграната у близини тимочких села Ковилово и Александровац.
Новости.рс

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.