Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2020, 18:03

„Вучић поручио да пустимо њега и братију да на миру краду“

Дванаест минута ми је Вучић одговарао на насловну „Данас“ да је Телеком највећа СНС-каса коју очерупаше партија и братија. „Нећу да јој изговарам име, али та Мариника… Оптужио мене за разарање Телекома и наменске. Заправо сипао погледом муње: Пусти нас да на миру крадемо‬ >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – истакла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, одговарајући на оптужбе председника Александра Вучића да ради за тајкуне због свега што је на конференцији открила о Телекому.
– Телеком је акционарско друштво, држава има већински удео, капитал. Шта је посао политичара у једној земљи? Да ли је посао политичара да разарају државни капитал, оно што припада грађанима Србије или да помажу. Разумем да су они тајкуни, али не могу да разумем да неко ради за тајкуне против сопствене државе – истакао је између осталог Вучић, оптуживши претходну власт да је „черупала Телеком“.
Тепић је изјавила у четвртак да Телеком Србија усмерава велику количину новца како би омогућила владајућој Српској напредној странци (СНС) да успостави монопол над телекомуникацијама у Србији и тако одржи свој рејтинг, а да ју је директор за људске ресурсе у тој компанији напао у понедељак због тога што је дирнула у „највећу СНС касу у земљи“.
Директно.рс

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.