Izvor: RTS, 15.Okt.2023, 21:16

Случај "Тунел", осумњиченима одређен једномесечни притвор

Осумњиченима у случају "Тунел" одређен је притвор до 30 дана. Притвор је одредио судија за истрагу у Основном суду у Подгорици.
K. Б., М. В., И. П. и Н. М. ухапшени су у четвртак по налогу Основног државног тужилаштва због сумње да су део криминалне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << групе која је ископала тунел до депоа Вишег суда у Подгорици.
K. Б. је ухапшена по налогу Основног државног тужилаштва у стану у подгоричком насељу "Сити кварт", преноси РТЦГ.
Пред полицијским инспекторима на саслушању у петак, K. Б. је признала да је имала одређену улогу у случају познатом у јавности као "Тунел".
Због учешћа у овом криминалном подухвату, полиција тражи и четворицу држављана Србије. Полиција је саопштила како је у Шведској ухапшен један од осумњичених и покреће се процедура за његово изручење.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.