“Напредњачка власт Србију претворила у мафијашки картел”

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2020, 09:03

“Напредњачка власт Србију претворила у мафијашки картел”

(Фото: СНС)



Ја право да вам кажем, не знам ни ко су заправо ти ‘они’ што су на власти, јер то је једна мешавина потпуно различитих интереса и циљева – неодговорног олоша, уцењене гомиле себичних страшљиваца и ко зна каквих све још елемената, под заштитничком >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << хаубом мафије – рекао је писац Драган Великић за нови број недељника НИН.
Великић је изјавио да Србија није република јер је напредњачка власт државу претворила у мафијашки картел а, говорећи о садашњим приликама, да смо „у последњим секундама минута до дванаест“
Kако је навео, „Србија није република већ картел“ и додао: „Једни су у том колу да би преживели, на размишљајући о томе да их управо политика коју бране држи испод ивице сиромаштва, док други згрћу незамисливо богатство у сивој зони коју им власт отвара“.
– Храбрих, способних и поштених ту сигурно нема – истакао је Великић, некадашњи амбасадор у Аустрији.
Он је рекао и да не може знати шта та „стоглава хидра мисли и осећа, и да ли уопште уме да мисли“.
– Само се питам где јој је противтежа. Надам се је има у овом друштву и да ће се пробудити из столетног сна – навео је Великић.
Он је нагласио и да „није фраза ако каже да смо у последњим секундама минута до дванаест“.
– Без једног општег консензуса да се заустави ово ЗЛО нестајемо као народ – рекао је Великић.
Навео је да „задатак медија под контролом напредњачке власти – а таквих је 95 посто медија“ – јесте у томе да „производе лоше емоције, да дезинформацијама анестезирају народ, да га спречавају да коначно прогледа“.
– Јавни сервис РТС-а је утврда која држи истину иза седам брава. ТВ Бастиља мора по други пут пасти – рекао је Великић.
НиН


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.