Срби у САД одлучили – гласаће за Трампа

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2020, 16:50

Срби у САД одлучили – гласаће за Трампа

Само у првој недељи кампања „Срби за Трампа“ добила је велику подршку, између осталог и прву службену Дена Северсона, команданта морнарице и „топ ган“ пилота у пензији, који се кандидује за Kонгрес у 19. округу на Флориди.
Kампања је започета 3. августа са циљем да мобилише >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << око милион држављана САД српског порекла да се придруже организованом напору и помогну поновни избор председника Доналда Трампа, преноси Српски радио Чикаго.
Северсон је рекао да се суочавамо са „великим притиском и кретању демократа према комунизму“, и додао да амерички Срби разумеју „колико деструктиван комунизам може бити“, преноси РТВ.
„Апсолутно је дивно видети их како се удружују како би спречили да радикална левица успостави нешто тако опасно у нашој земљи“, рекао је Северсон.
Kампању су покренуле Олга Раваси и Памела Kолинс у циљу промовисања грађанског и политичког ангажмана српске заједнице у САД.
„Подржавамо председника Доналда Трампа зато што се нација суочава са егзистенцијалном кризом и у време велике нестабилности потребан је континуитет снажног вођства председника Трампа, поверење у времену тешких одлука, и прека потреба за законом и редом“, рекле су Раваси и Kолинс.
„Срби за Трампа“ 2020. планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло битно за поновни избор председника Трампа.
Вебтрибуне.рс


The post Срби у САД одлучили – гласаће за Трампа appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.