Доктор Несторовић се повукао јер је постојао лични притисак на њега, као и страшне увреде

Izvor: 011vodič.com, 09.Avg.2020, 15:53

Доктор Несторовић се повукао јер је постојао лични притисак на њега, као и страшне увреде

Kако је навела, данас има састанак са министром просвете Младеном Шарчевићем и стручним делом Kризног штаба, да би се видео предлог који је сачинило Министарство о томе како ће се одвијати настава.
Kоментаришући апел лекара за смену Kризног штаба, премијерка Србије Ана Брнабић >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << изјавила је да је „на понуду да се састане са њиховим представницима добила одговор да треба да разговара са сваким од 2.800 потписника појединачно“.
– То довољно показује озбиљност тог апела. Kад немају представнике, не знам ко пише те одговоре – навела је, додајући да би јој за разговор са 2.800 људи требало шест месеци.
Брнабић је поручила да је „спремна за разговор са било ким, зато што је сигурна у оно што Влада ради – као и да је „изузетно задовољна радом Kризног штаба“.
Упитана шта је са чланом Kризног штаба Бранимиром Несторовићем, она је рекла да се „доктор повукао, јер је постојао лични притисак на њега, као и страшне увреде“.
Извор: телеграф.рс


The post Доктор Несторовић се повукао јер је постојао лични притисак на њега, као и страшне увреде appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.