НЕЋЕ БИРАТИ СРЕДСТВА ДА ПОБЕДЕ ЦИОНИСТИЧКУ ПРЕТЊУ: Хезболах формира “сајбер војску” у борби против Израела!

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 21:56

НЕЋЕ БИРАТИ СРЕДСТВА ДА ПОБЕДЕ ЦИОНИСТИЧКУ ПРЕТЊУ: Хезболах формира “сајбер војску” у борби против Израела!

Хезболах (Фото: Јутјуб)



У детаљном извештају, објављеном у недељу, речено је да Хезболах тренира „сајбер војску“ чији ће се утицај протезати до Залива.
Према извештају који је објавио британски лист, Хезболах је од 2012. одржао обуке за неке појединце >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << током којих су научили како дигитално управљати фотографијама, управљати великим бројем лажних налога на друштвеним мрежама, креирати видео снимке и избегавати цензуру на Фајсбук садржајима.
Оперативци наводно тренирају у неколико земаља, укључујући Ирак, Саудијску Арабију, Бахреин и Сирију.
Према новинама, које цитирају особу по имену Мохамад, потоњи је упозорен на потребу да не говори о свом путовању у Бејрут, где је приметио да су оперативци прошли десетодневни курс у потпуности под надзором камера.
Од како је завршио своју обуку 2015. године, Мохамад (из Ирака) је послао неколико људи у Бејрут на обуку и помогао да се створе нови тимови професионалаца на друштвеним медијима, наводи лист.
Лист цитира особу која је водила курсеве и тренутно ради са ирачком политичком странком, која је тражила да му се сакрије право име, јер је указао да су ти људи обучени за креирање лажних налога на друштвеним мрежама и медијима и да су „људи које смо послали развили своје вештине у Бејруту и ​​када су се вратили започели су са обуком активиста у Ираку.“
Хезболах није одговорио на ове тврдње; Међутим, треба напоменути да група не дозвољава својим члановима да размењују информације или дају изјаве за медије.
Правда



The post НЕЋЕ БИРАТИ СРЕДСТВА ДА ПОБЕДЕ ЦИОНИСТИЧКУ ПРЕТЊУ: Хезболах формира “сајбер војску” у борби против Израела! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.