ЛУКАШЕНКО НАЈАВИО ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! Светска елита је донела одлуку, планета клизи у пропаст и ускоро ће експлодирати (ВИДЕО)

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 21:47

ЛУКАШЕНКО НАЈАВИО ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! Светска елита је донела одлуку, планета клизи у пропаст и ускоро ће експлодирати (ВИДЕО)

Александар Лукашенко
Белоруски лидер Александар Лукашенко поручио је у предизборном обраћању нацији и парламенту да планета клизи у пропаст и да би могла да „експлодира“ у сваком тренутку.
„Наша планета постепено, али сигурно клизи у пропаст. Чини се да је довољно >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << запалити обичну шибицу и планета ће експлодирати“, рекао је Лукашенко, преноси Спутњик.
Он је истакао да је најгоре то што су међународно-правни и мултилатерални политички инструменти регулисања у ствари постали анахронизми, које нико не узима у обзир.
„Нажалост, испоставило се да светске владајуће елите нису у стању да развију нове инструменте“, рекао је Лукашенко.




Оценио је да свет постаје све нестабилнији и непредвидљивији и да неслагања између држава и савеза накупљена током последњих деценија прелазе у критичну фазу сукоба.
„У последње време ниједан од најважнијих међународних проблема није био решен“, казао је Лукашенко током обраћања.
Према његовим речима, интеграционе структуре у свету пролазе кроз системску кризу, а неке су у суштини нестале и постоје само на папиру.
У Белорусији је данас на више од 5.500 бирачких места почело рано гласање на председничким изборима, док је главни изборни дан 9. август, саопштила је Централна изборна комисија.


The post ЛУКАШЕНКО НАЈАВИО ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ! Светска елита је донела одлуку, планета клизи у пропаст и ускоро ће експлодирати (ВИДЕО) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.