Хиљаде миграната на улазу у Велику Кладушу

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 19:45

Хиљаде миграната на улазу у Велику Кладушу

САРАЈЕВО – Улаз у велику Кладушу у БиХ преплавили су мигранти, а према проценама на улицама их има неколико хиљада, због чега су мештани у страху.
Мештани тог града у Унско-санксом кантону свакодневно апелују на велики број миграната због којих су, како кажу, уплашени и осећају >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << се несигурно, јер су тамо месецима.
Како се наводи, због миграната мештани Кладуше не излазе из кућа и не шетају по граду и поручују да не могу нормално да живе, а неретко се спомињу и све чешћи напади миграната на грађане, пише сајт „Кликс”, а преноси Танјуг.
Још од 2018. године Унско-сански кантон је на самом удару миграцијског таласа и хиљаде људи је прошло и још пролази преко овог подручја.
Политика.рс


The post Хиљаде миграната на улазу у Велику Кладушу appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.