Због трговине хероином ухапшен албански Жељко Митровић, запленили му све (видео)

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 15:02

Због трговине хероином ухапшен албански Жељко Митровић, запленили му све (видео)

Албански тужиоци саопштили су да су запленили огромну имовину која припада бизнисмену и медијском могулу, Илију Ндрокију, за кога се сумња да је изградио своју империју профитом од трговине дрогом.
Специјално тужилаштво за борбу против корупције и организованог криминала, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << познато као СПАК, саопштило је да су власти заплениле имовину која укључује више станова, земљу, шуме, возила међу којима је и „ролс ројс“ и две телевизијске станице РТВ Ора и Канал један, на основу разумне сумње поткрепљене доказима да је Или Ндроки, такође познат као Џемал Пасмациу, укључен у криминалне активности.
Ндроки је виђен како одлази у полицијску станицу, али није задржан.
Ндроки је раније био ухапшен у Турској и Италији због сумњи да је припадао криминалним организацијама које су учествовале у трговини дрогом, али је пуштен у оба случаја.
Ндрокијеви адвокати са навели да ће уложити жалбу против заплене, а сам Ндроки наводи да је до заплене дошло јер води спор са градоначелником Тиране.
Курир.рс, Танјуг


The post Због трговине хероином ухапшен албански Жељко Митровић, запленили му све (видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.