Уживо: Монах Антоније с мегафоном узвикуј: “издао си Србију”; Народ гађа јајима Вучићеве посланике (Видео)

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 08:52

Уживо: Монах Антоније с мегафоном узвикуј: “издао си Србију”; Народ гађа јајима Вучићеве посланике (Видео)

Монах Антоније
Мућак за мућак – рекао је монах Антоније и јајима гађао кад год се неко појави на вратима Вучићеве лажне Скупштине. У томе су му се придружили и други грађани.
Након што је изабрана верификациона комисија одређена је пауза од 60 минута. Потом ће бити потврђени >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << мандати посланика.
10.30 – Испред Скупштине окупљени су демонстранти, а како сазнајемо, комунална полиција је на лицу места и уручује казне у износу од 5.000 динара, јер скуп није пријављен




За 10 часова је заказан почетак, а испред Скупштине се тренутно окупило око стотинак грађана. Полиција легитимише људе испред парламента и у Пионирском парку.
Како је за „Србин инфо“ потврдио Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола, полиција је ухапсила Срђана Нога! Ово представља невероватан прогон политичких противника од стране режима Александра Вучића и то на дан када се конституише једнопартијска Скупштина! Пародија Вучићеве „демократије“ у пуном сјају. Пратите дешавања уживо на „Јутјуб“ каналу „Србин инфо“.
Испред Скупштине ухапшен је и демонстрант који је код себе имао кутију јаја! Тренутно (око 10 часова) је окупљено више од хиљаду грађана.




У Скупштину је стигао и Александар Шапић, лидер СПАС, којем ће ово бити први мандат у Народној скупштини. Окупљени грађани су и њега испратили звждуцима. Одмах за њим у зграду је ушао и Милан Кркобабић, председник ПУПС.
Јаке снаге Жандармерије су стигле из Новог Сада у Београд.
Саша Радуловић, лидер ДЈБ који је и организатор окупљања испред скупштине, пожалио се на твитеру на поступање полиције према њему и његовим присталицама. У међувремену, окупљени узвкују “лопови, издаја”. “бруко Србије”.


The post Уживо: Монах Антоније с мегафоном узвикуј: “издао си Србију”; Народ гађа јајима Вучићеве посланике (Видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.