ВУЧИЋ: Вакцинисаћемо народ крајем децембра!

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2020, 08:28

ВУЧИЋ: Вакцинисаћемо народ крајем децембра!

СНС изнео план за масовну вакцинацију Србије.
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија у разговору са представницима две земље, то јест две компаније, које раде на вакцини. Вакцинацију планира крајем децембра
Према његовим речима, Србија ће бити >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << међу првим земљама које ће се вакцинисаит.
Вучић је, у обраћању грађанима, одговарајући на питања новинара, казао да верује да зна из које земље ће доћи најпре вакцина.
“Покушаћемо бесплатно да дамо становништву вакцину” рекао је он. Под песплатно Александар Вучић подразумева да ће је платити порески обвезници преко пореза.
Kазао је да ће Србија дати све од себе да не буде последња у том кругу, што, како констатује, говори о посвећености српских власти.
Србија се не ослања на Панића, већ на хероје из црвене зоне
Вучић је прокоментарисао и претњу председника Синдиката лекара и фармацеута Србије др Радета Панића обуставом рада речима да се Србија ни не ослања на такве и да му не требају такви лекари.
На изјаву Панића да је ванредно стање могло да траје и шест месеци, Вучић је политизовао мединско питање и покренуо причу да је лупање у шерпе рађено управо зато да би се укинуло ванредно стање.
Председник СНС поново није рекао да ли ће вакцинација бити присилна и које ће бити последице по оне који изаберу да се не вакцинишу.
Извор: Танјуг, Невспанел.рс, Србијаданас.нет


The post ВУЧИЋ: Вакцинисаћемо народ крајем децембра! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.