НОВА МРАЧНА СНАГА РАСТЕ НА СЕВЕРУ СИРИЈЕ: Иза њих стоје Турци, погледајте како су их наоружани

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2020, 20:19

НОВА МРАЧНА СНАГА РАСТЕ НА СЕВЕРУ СИРИЈЕ: Иза њих стоје Турци, погледајте како су их наоружани

Терористи Национални фронт за ослобођење (Фото: Твитер)



Tерористичка коалиција са севера Сирије Национални фронт за ослобођење коју финансира и обучава Турска саопштила је да је 30. јула пета група њених припадника завршила обуку.


На снимцима >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << и фотографијама које су објавили види се да располажу тенковима, тешким митраљезима и бацачима граната.


Терористи користе примирје у Идлибу, договорено између Русије и Турске, да додатно мобилишу, опреме и обуче своје снаге. Истовремено САА на југ Идлиба довлачи појачања и врши припреме за офанзиву.
Правда



The post НОВА МРАЧНА СНАГА РАСТЕ НА СЕВЕРУ СИРИЈЕ: Иза њих стоје Турци, погледајте како су их наоружани appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.