Izvor: 011vodič.com, 19.Jul.2020, 17:43

МЕСЕЦ МИСТЕРИОЗНИХ ИНЦИДЕНАТА: Нова експлозија погодила централни Иран!

Експлозија у Ирану (Фото: Јутјуб)
Државна новинска агенција Исламске републике (ИРНА) у недељу је известила да се у енергетском објекту у централној провинцији Исфахан догодила експлозија, додавши да инцидент није резултирао никаквим повредама.
Агенција је цитирала >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << локалног званичника, рекавши да се експлозија догодила у електрани у граду Исламабад у Исфахану, а веровало се да је узрокована ерозијом једног од трансформатора, наглашавајући да није забележено повређивање.
Током последњих неколико недеља, Иран је био сведок низа експлозија које су погодиле неколико војних, нуклеарних и индустријских локација, укључујући постројење Натанз.
Шеф иранске организације цивилне заштите Гулам Реза Јалали рекао је да Техеран не искључује да су експлозије настале због саботажних операција опозиционих група или других непријатељских ентитета.
Међутим, други ирански званичници сматрали су да су експлозије резултат напада Израела или Сједињених Држава.
Правда


The post МЕСЕЦ МИСТЕРИОЗНИХ ИНЦИДЕНАТА: Нова експлозија погодила централни Иран! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.