Зашто влада Србије шаље сатанистичке поруке јавности? (видео)

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2020, 16:43

Зашто влада Србије шаље сатанистичке поруке јавности? (видео)











17. јула 2020.
Србија



Овај спот који ће видети потписала је влада Србије којој је још и то барем номинално на челу Ана Брнабић. Питање је само зашто влада Србије јавности шаље >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << сатанистичке поруке и колико то сатаниста имамо у тој скарабуџини што је лажно представљају као владу Србије. Погладајте па просудите сами:
НЕ гледам телевизију али на Твитеру видех ово ЗЛО које је направила Влада Србије. Чист сатанизам у свом најцрњем облику. Влада Србије (којој је мандат давно истекао) легло је сатаниста. Такође и РТС који ово емитује. Ово је јасна порука свима нама. Ми или они.Спот је окачен на covid19.rs сајту Владе Србије.
Gepostet von Aleksandar Šargić am Freitag, 17. Juli 2020

Србија данас










Актуелно






0 (0) Након 21. јуна 2020. и окончања избора са сумњивим легитимитетом у Србији (распоред …







4.7 (9) Влада Србије је на седници у среду прописала посебне мере заштите становништва од …





The post Зашто влада Србије шаље сатанистичке поруке јавности? (видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.