ПСИХОПАТА спрема издају Србије и предају српске територије шиптарским нарко клановима

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2020, 18:52

ПСИХОПАТА спрема издају Србије и предају српске територије шиптарским нарко клановима

Први корак ка наставку преговора био је видео-самит одржан у недељу, а састанак у седишту ЕУ Вучића и Хотија је први такав сусрет после 20 месеци паузе.
Посредници у дијалогу су високи представник ЕУ за спољну политику Жозеп Борељ и специјални представник за дијалог и Западни >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Балкан Мирослав Лајчак.

Очекује се да се прва рунда „физичког“ наставка дијалога Београда и Приштине заврши око 20 часова.
У Европској унији састанак председника Александра Вучића и Авдулаха Хотија оцењују као важан први корак у обнови преговора.
План Брисела је да се дијалог води на два колосека: један посвећен финализацији и примени свих потписаних споразума, а други раду на споразуму о свеобухватној нормализацији односа.
Уочи одласка у Брисел, српски председник поручио је да ће се борити за интересе Србије и српског народа на Косову и Метохији.
Пре састанка са Хотијем, Вучић је имао билатералне састанке са Борељом, Лајчаком и комесаром Вархељијем.
Две стране последњи дијалог су водиле 2018. године, након чега су разговори обустављени пошто је Приштина у новембру те године на српску робу увела таксу од 100 одсто.
Ртс.рс


The post ПСИХОПАТА спрема издају Србије и предају српске територије шиптарским нарко клановима appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.