Влада усвојила нове мере: Обавезно ношење заштитне маске и на отвореном

Izvor: 011vodič.com, 16.Jul.2020, 17:07

Влада усвојила нове мере: Обавезно ношење заштитне маске и на отвореном





На предлог Кризног штаба за заштиту здравља становништва од заразне болести КОВИД-19, Влада Србије данас је усвојила најновије одлуке у вези са спречавањем ширења корона вируса, које ће важити од 17. јула 2020. године на целој територији Републике.
Овим >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << мерама између осталог забрањују се окупљања на јавним местима у затвореном и отвореном простору истовремено више од десет људи. За време боравка на јавним местима, између окупљених мора постојати дистанца од најмање 1,5 метара, односно на свака четири квадратна метра може бити присутно само једно лице.
Ношење заштитне маске обавезно је на свим јавним местима у затвореном простору. Влада је препоручила да се маске носе и на свим јавним местима на отвореном простору. На местима на којима није могуће обезбедити растојање од најмање 1,5 метара (редови испред продавница, апотека, аутобуских и возних стајалишта), ношење маски је обавезно.



The post Влада усвојила нове мере: Обавезно ношење заштитне маске и на отвореном appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.