НЕШТО СЕ КРУПНО СПРЕМА! Трамп тражио хитан састанак са Путином пре избора у САД!

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2020, 22:49

НЕШТО СЕ КРУПНО СПРЕМА! Трамп тражио хитан састанак са Путином пре избора у САД!

Владимир Путин и Доналд Трамп (Фото: Flickr)



Амерички председник Доналд Трамп жели састанак са руским председником Владимиром Путином пре америчких избора у новембру 2020. године, пише „Тајмс“, позивајући се на неименоване изворе.
Највероватније, састанак >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << би се могао одржати 15. септембра у Њујорку, на маргинама седнице Генералне скупштине УН.
У чланку се наводи да је државни секретар САД Мајк Помпео током састанка са шефом руске дипломатије Сергејом Лавровов потврдио Трампову жељу.
МИП Русије је саопштио да је током тих разговора било речи о припремама састанка лидера пет држава-сталних чланова СБ УН коју је иницирао председник Владимир Путин.
Подсетимо, рокови и места одржавања самита лидера „нуклеарне петорке“ су за сада непознати. Путин га је иницирао за Светском форуму сећања на жртве Холокауста у јануару. Идеју су подржале Велика Британија, Кина, САД и Француска.
Како пише „Комерсант“, Путин би ове године могао да учествује на седници Ггенералне скупштине УН. Последњи пут је говорио на њој 2015. године.
Sputwik



The post НЕШТО СЕ КРУПНО СПРЕМА! Трамп тражио хитан састанак са Путином пре избора у САД! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.