ЈЕБЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ! Маске у Србији обавезне и на отвореном

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2020, 13:37

ЈЕБЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ! Маске у Србији обавезне и на отвореном

Одлуке Кризног штаба односиће се на целу територију Србије, а не као што је био случај последњих недеља само на поједине градове. То важи и за ношење маски у затвореном простору, које је до сада било обавезно у појединим градовима.
Све мере које су данас усвојене примењиваће >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << се од петка, 17. јула.
На управо завршеном састанку, донета је и одлука о забрани окупљања више од 10 људи на отвореном.
На територији целе Републике Србије, без обзира да ли је у одређеној општини или граду проглашена ванредна ситуација, забрањена су окупљања на јавним местима у затвореном и отвореном простору за више од десет људи.
За време боравка на јавним местима, између окупљених мора постојати дистанца од један и по метар, односно свака особа мора заузимати минимум четири квадратна метра.
Влада Републике Србије још једном апелује на све грађане да поштују све донете мере зарад сопственог здравља и здравља својих најближих.
„Уколико би сви грађани при сваком изласку из куће константно носили заштитну маску, таква мера била би еквивалентна забрани кретања јер на такав начин спречавамо епидемиолошки ризичне контакте и спречавамо ширење коронавируса. Уверени смо да ћемо заједно са свим својим грађанима, уз највећу могућу дисциплину и одговорност, из битке против коронавируса изаћи као победник“, саопштила је Влада.
Вести онлине


The post ЈЕБЕ ЛУД ЗБУЊЕНОГ! Маске у Србији обавезне и на отвореном appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.