Izvor: RTS, 19.Sep.2023, 05:45

Нестабилно и топло време, после подне киша у већем делу земље

Широм Србије биће кише и пљускова праћених грмљавином, нарочито после подне. На западу и југозападу Србије за кратко време може пасти и до 30 литара кише по квадратном метру, а биће услова и за град.
Топло време задржаће се у већем делу земље уз кишу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и пљускове са грмљавином који локално могу бити израженији уз краткотрајну појаву града на западу и југозападу Србије.
Ветар у већем делу слаб променљив, само ујутро и пре подне у кошавском подручју умерен и јак, а на југу Баната повремено и олујни југоисточни ветар.
Јутарња температура од 12 степени на југоистоку земље до 21 степен на југу Баната, највиша дневна од 26 степени до 31 степен.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.