“БРАВО ПОЛИЦИЈА, ЊИХ ПЕГЛАЈТЕ”: Униформисане табаџије грешком напали напредњаке и разоткрили убачен елемент на протесту! (ВИДЕО)

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2020, 08:01

“БРАВО ПОЛИЦИЈА, ЊИХ ПЕГЛАЈТЕ”: Униформисане табаџије грешком напали напредњаке и разоткрили убачен елемент на протесту! (ВИДЕО)

Полиција грешкјом туче напредњаке (Фото: Јутјуб)
Сви смо били сведоци полицијске тортуре над грађанима који се неслажу са политиком Александра Вучића, што уживо што преко многобројних снимака на друштвеним мрежама и нережимским медијима.
Међутим, судећи по коментарима >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << и реакцији, има један снимак када су грађани навијали за полицију.
Ради се о томе, да се полиција у Новом Саду уочивши групу младића дала у јуриш на њих са исуканим пендрецима, мислећи да се ради о неистомишљеницима режима.
Приликом потере група је побегла у централу Српске напредне странке, а испред улаза је дошло до сукоба.
Цео догађај је пропраћен узвицима и повицима “браво полиција”, “њих пеглајте”, “тако је”, од стране посматрача који су знали да су маскирани младићи убачен елемент.
Врло брзо је полиција увидела где је “погрешила” и престала са ударањем. Након чега су се повукли и кренули у потрагу за новим жртвама.
Како је то изгледало погледајте на снимку:




Правда


The post “БРАВО ПОЛИЦИЈА, ЊИХ ПЕГЛАЈТЕ”: Униформисане табаџије грешком напали напредњаке и разоткрили убачен елемент на протесту! (ВИДЕО) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.