Погледајте како је полиција синоћ из чиста мира пребила мирне демонстранте! (видео)

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2020, 17:46

Погледајте како је полиција синоћ из чиста мира пребила мирне демонстранте! (видео)

Припадници Жандармерије синоћ су претукли и привели људе који су након завршеног протеста мирно стајали испред Скупштине.
На снимку који се јасно се види да су демонстранти испред Народне скупштине мирно стајали на степеништу, уз насумичне повике „Керови“, након чега >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << је Жандармерија изашла и почела да их туче.
Испред зграде парламента стајали су углавном млади, а међу онима које су припадници Жандармерије „дохватили пендреком“ биле су и девојке, а једна девојка је и ухапшена.
Izašla Žandarmerija i uhapsila neke od demonstranata. pic.twitter.com/8mKvaYlBHy
— KRIK (@KRIKrs) July 11, 2020
– Ако после оваквих сцена где Полиција из чиста мира излази и почиње да бије и хапси децу која мирно стоје на степеништу испред Народне скупштине не реагујемо, седимо кући и ћутимо док нам газе децу – онда заслужујемо све што ћемо доживети убудуће са њихове стране. И то је поштено! – рекао је лидер Двери Бошко Обрадовић.
После овог скандалозног потеза, из правца Скупштине су излетели набилдована лица у цивилу, који су ничим изазвани почели да јуре људе који седе у Пионирском парку. Погледајте цео синоћни протест у нашем видео снимку.
Србин.инфо


The post Погледајте како је полиција синоћ из чиста мира пребила мирне демонстранте! (видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.