БИА да се држи фуговања плочица и инсталације чучавца у клозете јер за боље нисте!

Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2020, 16:06

БИА да се држи фуговања плочица и инсталације чучавца у клозете јер за боље нисте!

Српске безбедносне службе заједно са влашћу сваким даном тону све дубље и дубље у гомили лажи и прича за малу децу којима бесомучно затрпавају грађане Србије – стоји у саопштењу Народног слободарског покрета.
Према информацијама које БИА даје медијима, полицију на >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << протестима нападају десничари и фашисти, а страна подршка им долази од два студента из Израела и једног радника из Туниса.
Дакле у тој бајци коју БИА прича, а коју им је написао Владимир Беба Поповић, у Србији су се удружили фашисти са Јеврејима и муслиманима и сви они заједно руше Вучића!
Ове бесмислице које нам сервирају званични државни органи задужени за безбедност земље су идентичне бесмислицама које нам срвира Кризни штаб за сузбијање короне, а све то је последица шизофрене политике Вучићевог режима која је довела до колапса свих државних институција – закључује Народни слободарски покрет.
Србин.инфо
The post БИА да се држи фуговања плочица и инсталације чучавца у клозете јер за боље нисте! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.