Ухапшен син Петра Шкундрића: Покушао да упадне у Скупштину са бејзбол палицом, позивао се на Ивицу Дачића

Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2020, 08:45

Ухапшен син Петра Шкундрића: Покушао да упадне у Скупштину са бејзбол палицом, позивао се на Ивицу Дачића

(Фото: Локи Демитревски / Васељенска)



При покушају упада у Парламентвечерас је ухапшен Владимир Шкундрић, син Петра Шкундрића, бившег министра рударства и енергетике и блиског сарадника Ивице Дачића, преносе медији.
Владимир Шкундрић ухапшен је >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << заједно са групом хулигана која је ломила прозоре на згради Скупштине. Имао је маску и бејзбол палицу код себе.
– Полицајцима је одмах рекао да је син Петра Шкундрића Дачићевог саветника – каже извор “Блица” и додаје да је Шкундрић млађи приведен.
Петар Шкундрић је високи функционер Социјалистичке партије Србије и бивши саветник Ивице Дачића, познат по добрим везама са Русијом. Својевремено с епомињало да би могао да буде и амбасадор у Москви.
Novosti



The post Ухапшен син Петра Шкундрића: Покушао да упадне у Скупштину са бејзбол палицом, позивао се на Ивицу Дачића appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.