РЕЖИМСКИ ТЕРОР! Суд не пушта на слободу српске патриоте док не признају кривицу

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2020, 20:05

РЕЖИМСКИ ТЕРОР! Суд не пушта на слободу српске патриоте док не признају кривицу

Како Србин.инфо сазнаје из врха српског правосуђа, четворица младића из Српских патрола се налазе у Прекршајном суду јер дежурни судија за прекршаје инсистира да признају да су они покретачи протеста испред Скупштине Србије кад је народ пробио полицијски кордон и ушао у српски >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << парламент, односно да признају дела прекршаји дела које нису починили и мрцваре их већ више од пола дана. Момци из Народних патрола одбијају да признају наведену кривицу инсистирајући на томе да су они дошли испред Народне Скупштине као и остали народ због кршења закона и Устава од стране председника Александра Вучића.
Испред прекршајног суда су и Дамњан Кнежевић, пријатељи и присталице Народних патрола који одбијају да се разиђу све док њихови другови не буду пуштени на слободу.
Подсећамо да су младиће јуче ухапсили припадници БИА упадајући по кућама српских патриота који су одбили сарадњу са режимом Александра Вучића.
Такође, данас у 15:00 часова позван је у својству осумњиченог у полицијску станицу Стари град у улици Мајке Јевросиме у предистражном поступку народни посланик Срђан Ного. Њега МУП терети за наводно насилничко понашање на јавном скупу који се већ више дана организује испред Скупштине Србије.
Срђан Ного је по позиву дошао да да исказ али му је  промењен термин па је позван да то учини сутра од 11:00 часова. Разлог због ког је дошло до промене термина није познат Срђану Ногу те он сматра да је овај данашњи позив, задржавање четири момака из Народних патрола и хапшење Дамњана Кнежевића био притисак на српске патриоте да би им се забранило учешће у народном протесту испред Народне Скупштине и омогућио просорошевским снагама да преузму контролу над оправданим народним бунтом и тиме се покаже да су они једина алтернатива режиму Александра Вучића.
Србин.инфо


The post РЕЖИМСКИ ТЕРОР! Суд не пушта на слободу српске патриоте док не признају кривицу appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.