Прво да истрага и форензика провери оне офшор рачуне на Малти па ће се договоримо око плаћања!

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2020, 14:55

Прво да истрага и форензика провери оне офшор рачуне на Малти па ће се договоримо око плаћања!

БЕОГРАД – Премјерка Ана Брнабић изјавила је данас да ћемо по питању ширења корона вируса скупо платити протесте синоћ и прексиноћ у Београду, где је и иначе накритичнија ситуација.
„Ту више немамо капацитете да примамо људе на болничко лечење“, рекла је Брнабић после >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << седнице Кризног штаба.

Истиче да ће окупљања током протеста у претходна два дана сигурно бити проблем за те људе да се сместе у здравствене установе, као и да ће свакако бити потребе за тим у наредних пет до 10 дана.
„До тада се надамо да су претходне мере – обавезна маска у свим затвореним просторима дале резултате и да ћемо имати мањи притисак на здравствене установе“, рекла је премијерка и захвалила грађанима, који су у највећем броју, поштовали те мере.
Додаје да се због тога очекује пад броја заражених, али да оно што се синоћ и прексиноћ дешавало неће никоме ништа добро донети.
„Тако они нашим здравствени радницима показују да их није брига за муке које они имају и не помажу им да спасу људске животе“, нагласила је Бранбић.
Каже да ће се пратити ситуација у локалним самоуправама и навела да је добар пример Крагујевац где је уведено ограничење рада угоститељских објеката до 20 сати, шот је дало добре резултате у смањењу броја заражених.
Танјуг


The post Прво да истрага и форензика провери оне офшор рачуне на Малти па ће се договоримо око плаћања! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.