Србија гори а ПСИХОПАТА отишао у Париз да договори издају Србије и предају КиМ шиптарским терористима

Izvor: 011vodič.com, 09.Jul.2020, 14:30

Србија гори а ПСИХОПАТА отишао у Париз да договори издају Србије и предају КиМ шиптарским терористима

Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас пре подне у дводневну посету Паризу. Он ће се у вечерњим сатима састати са председником Француске Емануелом Макроном.
У центру пажње разговора двојице лидера иза затворених врата биће дијалог Београда и Приштине, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << а, како је најављено, разговараће и о европском путу Србије, билатералним односима двеју земаља, пандемији коронавируса.
После састанка двеју делегација, уследиће радна вечера коју Макрон организује у част председника Вучића, који је уочи пута у Париз поручио да иде “да се бори за Србију, Косово и Метохију, наш народ и интересе наше земље“.
Реч је о врло важном сурету на коме ће прдседник Вучић сигурно тражити подршку и разумевање за српске интересе од председника Макрона, који је више пута изјавио да Србија и њен председник у њему имају искреног пријатеља.
Та подршка за уважавање српских интереса била би неопходна у тренутку када је одложен састанак заказан на иницијативу Ричарда Гренела у Белој кући на ову тему, а ЕУ у пуној дипломатској офанзиви да она приведе крају косовски проблем, уз неприкривен циљ – међусобно признање.
У сваком случају, председнику Вучићу ће после сусрета са Емануелом Макроном бити много јасније шта може очекивати од сустрашњег видео-самита посвећеног косовском питању.
Самит је Макрон организовао заједно са немачком канцеларком Ангелом Меркел, а на њему ће учествовати и специјални изасланик ЕУ за дијалог Мирослав Лајчак, високи представник ЕУ за спољну и безбедносну политику Жозеп Борел и косовски премијер Авдулах Хоти.
За недељу 12. јула планиран је састанак у Бриселу председника Вучића са Хотијем, а уз присуство Борела и Лајчака.
– Ја ћу свој посао, да будем председник Србије обавити на најбољи могући начин и грађани могу да буду спокојни – поручио је јуче председник Вучић пред пут у Париз после кога ће отпутовати у Брисел, где ће у суботу бити на вечери коју, поводом обнављања дијалога Београда и Приштине, организује председник Европског савета Шарл Мишел, а којој ће присуствовати и Жозеп Борел и косовски премијер Авдулах Хоти.
Вести онлајн


The post Србија гори а ПСИХОПАТА отишао у Париз да договори издају Србије и предају КиМ шиптарским терористима appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.