Полиција из целе Србије пристиже у Београд (Видео)

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2020, 16:56

Полиција из целе Србије пристиже у Београд (Видео)

Полиција из целе Србије иде ка Београду
Велике полицијске снаге крећу се ка Београду
Један корисник друштвене мреже Твитер објавио је видео снимак на коме се види како се велики број полицијских возила упутио ка Београду, у којем су током протекле ноћи, током протеста >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << услед најаве увођење нових мера у циљу сузбијања коронавируса, избили нереди између полицајаца и демонстраната.
Usro se zvalavi, sve jedinice hrle kao Beogradu, moramo biti pametniji od njih veceras pic.twitter.com/AyTsGyyANa
— Je suis HELICOPTER (@Sunkissbeach12) July 8, 2020
Један од корисника ове друштвене мреже поставио је видео-запис са аутопута ка Београду, на којем се види како се ред службених возила МУП Србије, једно за другим, упутило ка главном граду Србије и то непосредно пре обраћања председника Александра Вучића јавности, а поводом протеста који је током претходне вечери одржан.
“Ус*о се жвалави, све јединице хрле ка Београду, морамо бити паметнији од њих вечерас”, написао је корисник.
Интересантно је и да поједини корисници друштвених мрежа истичу и да полиција не дозвољава улазак грађанима у Београд.
Такође, на аутопуту из правца Новог Сада ка Београду данас око поднева снимљена је дугачка полицијска колона која се кретала ка главном граду.
Подсетимо, поводом протеста и нереда који су се током ноћи догодили у центру Београда, огласио се и Градски штаб за ванредне ситуације Новог Сада, који је донео одлуку да се појачају мере у граду, како би се спречиоо евентуални долазак људи из других градова, односно Београда, уколико се донесе одлука о увођењу полицијског часа у престоници за викенд.
Нова.рс



The post Полиција из целе Србије пристиже у Београд (Видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.