Полицију, службе безбедности и војску очистити од КРИМИНАЛАЦА и ПСИХОПАТА!

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2020, 14:39

Полицију, службе безбедности и војску очистити од КРИМИНАЛАЦА и ПСИХОПАТА!

Прва ствар коју ће нека будућа власт морати да одради као један од својих главних задатака је да полицију, службе безбедности и војску очисти од криминалаца и психопата. Синоћње поступање полиције над голоруким народом и крвничко батинање људи широм Београда које је уследило >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << након што су полицијски провокатори провалили у Народну скупштину како би режимским батинашима дали повод да употребе бруталну силу над сопственим народом показало је само дубину пада комплетног система безбедности у Србији или онога што је од тог система безбедности остало после осмогодишње владавине психопате Александра Вучића.
Комплетан систем безбедности у Србији је дубоко и то системски криминализован и корумпиран у протеклим деценијама. Полиција више није полиција него је само део организоване криминалне групе која се поред осталог бави растурањем наркотика, ракетирањем, трговином људи, етц. Исто мада у мањем обиму важи и за све службе безбености како оне цивилне тако и оне војне. Корупција је огромна и системска и свуда је и на сваком нивоу одлучивања и поступања.
Тако данас имамо ситуацију да редовни припадници полиције у слободно време раде као продужена рука нарко мафије где рецимо на поједином београдским сплавовима које нарко мафија има у свом власништву и где се растурају огромне количине наркотика полицајци раде као обезбеђење истих. Припадници елитних јединица полиције и војске у њихово слодбодно време служе као лично обезбеђење шефовима нарко мафијашких и криминалних група.
Полиција, службе безбедности и војска напуњени су страначким ботовима и класичним идиотима који са обављањем послова из сектора безбедности немају благе везе. Таквих је данас у полицији, службама безбедности и војсци буквално на десетине хиљада. те идиоте и психопате.
Имали сте синоћ прилику да видите те психопате на улицама Београда како потежу аутоматско оружје без икаквог повода на сопствени голоруки народ које сурово и брутално при сваком контакту батинају и над којим се буквално иживљавају. Таквим идиотима не вреди објашњавати правила поступања којих сваки полицајац мора да се придржава. У јавност је доспела гомила видео снимака где се народ који не пружа било какав отпор или представља опасност за полицију брутално и крвнички батина од стране припадника полиције како у униформи тако и у цивилу.
То и такво брутално и крвничко батињање голоруког народа не може проћи без политичке и кривичне одговорности. Они који су издали налог полицији да крвнички батина сопствени народ морају бити кривично процесуирани јер овде више није реч о кршењу службених овлашћења и инцидентима. Овде је реч о терорисању народа од стране онога што се слободно може назвати режимским батинашима. Они који су издали налоге за крвничко батињање голоруког народа морају сносити сву одговорност али ту одговорност морају сносити и сви они коју су брутално и крвнички на улицама батинали сопствени народ и на њега без икаквог повода чак потезали и аутоматско наоружање.
Треба се исто тако и озбиљно позабавити и образовним системом који на улице изводи психопате и исти унапредити како би он након више деценија постао сервис народа а место где се узгајају елитне психопате и лудаци.
Милинко Милинчић, Србијаданас.нет


The post Полицију, службе безбедности и војску очистити од КРИМИНАЛАЦА и ПСИХОПАТА! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.