Полиција разбијала главе ко да није међу својим народом

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2020, 08:52

Полиција разбијала главе ко да није међу својим народом

Foto: Printscreen/Nova.rs
Kлечање на врату ухапшених, гажење, шутирање и ударање, пендреци по леђима новинарки које указују помоћ повређенима, ко зна колико сузаваца…све то је биланс синоћње акције полиције против демонстраната.
Протест грађана који су се синоћ после 20 сати окупили >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << на платоу испред Народне скупштине Србије завршен је нередима, након што је полиција сузавцем и шок бомбама покушала да растера окупљене.
#Beograd #prosvjedi
Policija u civilu mlati prosvjednike pic.twitter.com/I9KCBj2NWw
— Agresivno trofazni band (@forcebook) July 7, 2020
На демонстрацијама осим полиције у униформама, било је и доста полицајаца у цивилу који су примењивали силу.
Ту је узнемирујућ снимак на ком полиција бије једног демонстранта, а затим га вуче по поду…
Nekoliko snimaka nepotrebne i neproporcionalne upotrebe sile, malo pokušaja da policija deeskalira situaciju, više suzavca upotrebljeno u jednoj noći nego u prethodnih 20 godina, navodi o zastrašivanju.
Policija u Beogradu
— Aleksandar Sekulić (@amstelaca) July 7, 2020
Видели смо и сцену из Пионирског парка у којем на клупи седе три младића када им полиција прилази и почиње да их бије пендрецима иако су дигли руке и не нападају никог, претучени а нису пружали отпор…
https://www.instagram.com/ilirska_srbija/?utm_source=ig_embed
у је и потресан призор у ком новинарка нашег портала Милица Божиновић жели да укаже помоћ повређеном човеку али добија пендреком по задњици,…




А било је и крвавих глава у Скупштини Србије.
Нова



The post Полиција разбијала главе ко да није међу својим народом appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.