Нове мере ступају на снагу: Затварају се студентски домови, кафићи…

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2020, 22:44

Нове мере ступају на снагу: Затварају се студентски домови, кафићи…

(Фото: ЕПА)
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић саопштио је гостујући на РТС које мере ће спровести због епидемиолошке ситуације са вирусом корона.
– Оно где је највећи проблем је Београд. 82,5 посто су Београд. Јасно вам је да су сви други бројеви под контролом. Београд >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << је жариште – рекао је председник Вучић и додао:
– На две недеље затворићемо ноћне клубове од 23 до 6 ујутру. У то време смо имали највећи број заражених лица, из мени непознатих разлога, тај затворени простор је томе доприносио. Исто ће важити за кафиће, осим оних који имају баште.
Вучић је најавио да ће бити затворени и студентски домови, те да ће студенти морати да се врате својим кућама.
Председник Вучић је најавио да ће од понедељка почети да се наплаћују казне за неношење маски у затвореном простору, које ће бити пет или шест хиљада динара.
Такође, најавио је да се у затвореном простору забрањује боравак више од 100, а на отвореном више од 500 људи.


The post Нове мере ступају на снагу: Затварају се студентски домови, кафићи… appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.