ЈУЛ Андреја Вучића ипак испод цензуса и после поновљених избора

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2020, 16:24

ЈУЛ Андреја Вучића ипак испод цензуса и после поновљених избора

Милош Парандиловић портпарол Покрета за обнову Kраљевине Србије (ПОKС) рекао је да изборна листа „За Kраљевину Србију“ ни после јучерашњих поновљених избора није прешла цензус од три одсто.
Парандиловић је агенцији Бета казао да је након пробројаних свих гласачких листића >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << на 243 бирачка места на којима се у среду поново гласало за републички парламент, за прелазак цензуса тој листи недостајало „неколико хиљада гласова“.
„Били смо трећи на поновљеним изборима и на тај начин учврстили своју позицију као четврта странка по укупном броју гласова освојеним на парламентарним изборима. С обзиром да постојимо само три године, сматрамо да смо остварили велики резултат“, рекао је портпарол ПОKС-а.
Да подсетимо, Kоалиција За краљевину Србију саопштила је синоћ да је према 75 одсто обрађеног материјала, изборног штаба, са 234 бирачка места где су се поновили избори, освојила укупно 3,1 одсто гласова и стекла право на осам посланика у Скупштини Србије.
Бета


The post ЈУЛ Андреја Вучића ипак испод цензуса и после поновљених избора appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.