ХАОС ИСПРЕД КОВИД АМБУЛАНТЕ „Питајте Лончара где су тестови за корону“ (видео)

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2020, 16:16

ХАОС ИСПРЕД КОВИД АМБУЛАНТЕ „Питајте Лончара где су тестови за корону“ (видео)

Ковид амбуланте немају ПЦР тестове на коронавирус те пацијенти са симптомима чекају у редовима да их неко прими на преглед и тестирање, а бесни грађани сукобили су се са медицинском сестром испред амбуланте на Палилули.
– Идите у Немањину, у Министарство питајте Лончара, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ја стварно не знам шта да вам кажем – слегнула је раменима медицинска сестра.
Грађане, међутим, нико није ни обавестио да немају довољно тестова за све, тако да су пацијенти и потенцијално заражени беспотребно чекали сатима испред амбуланте.
Приликом позива ковид амбуланте у Кнез Даниловој 16, пацијентима су рекли да тестова има и да дођу на тестирање, али када су стигли до болнице тестова није било.
Неки од присутних пацијената имају повишену температуру, малаксалост, а један пацијент се жалио и да има упалу плућа.
Пацијенти су се бунили и зато што су новац за тестове уплатили, а уплата им важи до 15. јула, те се поставља питање како се ширење вируса спречава уколико потенцијално заражени не могу да се тестирају одмах.
Подсетимо, заменица директора Института за јавно здравље Др Милан Јовановић Батут Дарија Кисић Тепавчевић, рекла је да држава има довољан број ПЦР тестова, односно преко 250.000 (Вучић данас чак подигао „лествицу на 270.000), те се поставља питање где су ти тестови сада?
https://direktno.rs/upload//media/2020/6/1/16/48/105/146788/Kovid_bolnica.mp4
Директно.рс
The post ХАОС ИСПРЕД КОВИД АМБУЛАНТЕ „Питајте Лончара где су тестови за корону“ (видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.