ПОСТИЗБОРНИ ЦИРКУС Психијатријски случај вечерас проглашава потпуно затварање Београда!?

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2020, 16:05

ПОСТИЗБОРНИ ЦИРКУС Психијатријски случај вечерас проглашава потпуно затварање Београда!?

Председник Србије Александар Вучић на препоруку Кризног штаба за сузбијање коронавируса, вечерас ће током гостовања на РТС објавити нове оштре мере за Београд због крајње неповољне епидемиолошке ситуације. Према најновијим подацима, од укупног броја тестираних у Србији >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << у последња 24 сата, више од 80 одсто заражених је из Београда.
Због тога, како се сазнаје, председник Вучић ће вечерас, након састанка Кризног штаба, објавити коначну одлуку струке о новим ригорозним мерама за сузбијање епидемије у главном граду.
Према речима извора из Кризног штаба, размишља се о поновном увођењу полицијског часа у вечерним часовима, или, што је далеко вероватније, о потпуном затварању Београда, што ће значити забрану уласка у град и изласка из града.
Курир.рс


The post ПОСТИЗБОРНИ ЦИРКУС Психијатријски случај вечерас проглашава потпуно затварање Београда!? appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.