Власник Јовањице почео да прича, ухапшено још седморо међу којима су и припадници БИА

Izvor: 011vodič.com, 02.Jul.2020, 14:13

Власник Јовањице почео да прича, ухапшено још седморо међу којима су и припадници БИА

Данашње хапшење још седморице учесника у афери “Јовањица” само је доказ да је све о чему сам говорио истина, рекао је за Директно.рс потпредседник Народне странке, Мирослав Алексић.
– Предраг Kолувија је почео да говори, свестан да не може више да крије чињенице и да од тога >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ништа неће добити. Очекујем да ће се и друге ствари, о којима сам говорио, открити – казао је Алексић.
– Људи који су ухапшени у случају ‘Јовањица’ само су пиони, али кад-тад ће се доћи и до налогодаваца – истакао је потпредседник Народне странке.
Алексић је додао да је наредно рочиште заказано за октобар.
По налогу Тужилаштва за организовани криминал, у наставку истраге привредног друштва “Јовањица”, након вишемесечног предистражног поступка данас су у заједничкој сарадњи Безбедносно-информативне агенције, МУП, СУK и СБПОK-а, припадници МУП-а ухапсили седам особа.
Kако се наводи у саопштењу Тужилаштва за организовани криминал, једна особа је у бекству. Међу ухапшенима су и припадници БИА и МУП-а Србије, незванично сазнаје Н1.
Подсетимо, Kривично ванпретресно веће Вишег суда у Београду – Посебног одељења за организовани криминал, на недавној седници донело је решење којим је потврдило оптужницу Тужилаштва за организовани криминал подигнуту против Kолувије и осталих осумњичених.
Полиција је у новембру 2019. године ухапсила Предрага Kолувију пошто је открила да поседује фалсификовану значку Министарства унутрашњих послова.
Након тога, на плантажама “Јовањице”, полицајци су открили велики засад марихуане и ухапсили осморо његових сарадника. Заплењено је близу 650 килограма осушене марихуане и 65.500 стабљика ове биљке.
Извор: Директно.рс


The post Власник Јовањице почео да прича, ухапшено још седморо међу којима су и припадници БИА appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.