Izvor: RTS, 30.Avg.2023, 06:01

Облачан дан уз пријатну температуру, понесите кишобран

Пред нама је променљив и облачан дан, а метеоролози најављују и краткотрајну кишу, као и пљускове са грмљавином. Жива у термометру неће достићи 30. подељак.
Наранџасти метео-аларм који је у уторак био на снази за готово целу Србију, данас се задржао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << само у Банату. Најављено је променљиво облачно и још мало свежије време, местимично са краткотрајном кишом и пљусковима са грмљавином.

Дуваће слаб и умерен, западни и северозападни ветар, а на југу и југозападу Србије југозападни.
Најнижа температура износиће од 14 до 19 степени, а највиша дневна од 26 до 29 степени. У Београду неће бити више од 28 степени.
Променљиво облачно и кишно време задржаће се и у четвртак, док би у петак требало да буде суво у већем делу земље. Топлије уз више сунца биће у суботу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.