Izvor: RTS, 25.Avg.2023, 11:10

Четворо повређених у пожару у фабрици папира у Бањалуци

У пожару у фабрици "Целекс" повређене су четири особе и упућене у Службу хитне медицинске помоћи, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.
Полицијској управи Бањалука 24. августа 2023. године пријављено је да је у Бањалуци у улици Вељка Млађеновића, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у кругу пословне зоне, дошло до пожара у фабрици у власништву лица Ф. М. из Чешке Републике, наводи се у саопштењу.
Полицијски службеници су изашли на лице места и том приликом су утврдили да је пожар избио у погону за производњу папира.
Припадници Ватрогасне бригаде Града Бањалука локализују пожар.
О свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се увиђај на лицу места изврши када се стекну услови, као и да се предузму све неопходне мере и радње ради утврђивања свих чињеница и околности овог догађаја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.