ДОДИК: Бошњаци желе да опструишу одлуку о ванредном стању

Izvor: 011vodič.com, 20.Jun.2020, 23:22

ДОДИК: Бошњаци желе да опструишу одлуку о ванредном стању

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је очигледно да Бошњаци желе да опструишу одлуку о ванредном стању коју је донијела Народна скупштина.
Додик је рекао да су данас о томе разговарали на састанку Главног координационог тима.
Он је додао да >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << имају најаву да ће се подићи витални национални интерес, што је оцијенио непотребним.
– Пошто је то рок од 7 радних дана, то би значило да је то онај тамо понедјељак, што би знатно смањило ефекте самог увођења. Али, мислимо да је то њихова одлука, мислимо да је то непотребно и да у том погледу не доприносе да у Српској уведемо мјере које би омогућиле да се ефективно супротставимо овој пандемији – рекао је Додик за Алтерантивну телевизију.
Народна скупштина донијела је јуче одлуку о проглашењу ванредног стања у Српској.
РТРС, СРНА
The post ДОДИК: Бошњаци желе да опструишу одлуку о ванредном стању appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.