Izvor: RTS, 19.Avg.2023, 08:20

Ухапшен Грк који је предводио "Бед блу бојсе" у сукобу са навијачима АЕК-а

Навијач атинског Панатинаикоса за којим је расписана потерница због нереда и убиства навијача АЕК-а у Новој Филаделфији, ухапшен је у области Гизи у Атини.
Ухапшени Грк је идентификован помоћу видео-снимака надзорних камера. Сумња се да је он >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одвео навијаче загребачког Динама до места сукоба са навијачима АЕК-а током којих је настрадао један младић.
Реч је о познатом навијачу атинског Панатинаикоса који је у прошлости учествовао у разним навијачким обрачунима, а био је и рањен у инциденту испред Апелационог суда током суђења на којем је био сведок.

Полиција је претресом куће, аутомобила и мотоцикла ухапшеног хулигана, између осталог, пронашла две металне бејзбол палице и неколико шлемова.
Грчки медији преносе да се очекује расписивање нових потерница јер су полицијски службеници Дирекције за борбу против насиља на спортским објектима идентификовали и друге хулигане преко регистарских таблица аутомобила.
Након привођења и притварања 105 хулигана, истрага је усредсређена на проверу одузетих мобилних телефона, прегледање видео-снимака са места сукоба и ДНК анализу ухапшених, како би се идентификовао убица навијача АЕК-а.
Наставља се и анализа заплењених предмета на којима су били трагови крви, али ни на једном за сада нема трагова крви убијеног младића.
Полиција покушава да уђе у траг још десеторици Хрвата за које се верује да још увек нису напустили Грчку и да се крију на непознатој локацији.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.