Izvor: RTS, 18.Avg.2023, 21:17

БиХ, ухапшен осумњичени за напад на српску повратницу у селу код Лукавца

Полиција је ухапсила сумњиченог за напад на српску повратницу у селу Тумаре надомак Лукавца у Федерацији БиХ, преносе Независне новине.
Напад је пријављен је Полицијској станици Лукавац у среду, када је у својој кући, у селу Тумаре, В. С. (53), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << пронашао супругу Р. С. (50) везану и у бесвесном стању.

"На основу оперативних сазнања и других прикупљених доказа, јуче је ухапшено једно лице из Лукавца. Сумња се да се ради о лицу које се може довести у везу са пријављеним догађајем", навели су из МУП-а.
Председник тумарске месне заједнице Љубиша Мијатовић рекао је раније да је у том повратничком селу на Озрену у федералној општини Лукавац нападнута 50-годишња жена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.