Izvor: RTS, 07.Avg.2023, 16:47

Током поподнева и вечери пљускови са грмљавином, локално могућ град и олујни ветар

Републички худрометеоролошки завод упозорава на локалне пљускове током поподнева и вечери праћене грмљавином и олујним ветром пре свега на југу земље. У Београду од 16 часова јака киша са грмљавином. Јако невреме захватило западну Србију, град погодио Златибор. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У централним и источним пределима Србије очекује се суво време, док се у осталим крајевима током поподнева и вечери  могући локални  пљускови са грмљавином који ће бити израженији на југозападу, југу и југоистоку земље.

У Београду од 16 часова јака киша са грмљавином.
Јако олујно невреме уз снажне пљускове и грмљавину захватило је западну Србију, а у центру Златибора падао је град величине кликера. Због велике количине кише плављене су улице, па је кретање било отежано.

Понегде се очекује и већа количина падавина за кратак временски период, град и краткотрајно јак и олујни ветар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.