Izvor: RTS, 07.Avg.2023, 15:29

Стефан Јовановић изабран за шефа посланичке групе Народне странке

Посланик Народне странке Стефан Јовановић изабран је за шефа посланичке групе Народне странке у Скупштини Србије, саопштила је та партија.
Заменик шефа посланичке групе Народне странке биће Владимир Гајић, а клуб ће убудуће чинити посланици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Синиша Ковачевић, Санда Рашковић Ивић, Марина Липовац Танасковић, Ивана Парлић, Бранислав Томашевић и Владета Јанковић.

"Посланици Народне странке и убудуће ће бити глас народа у скупштини, заступаће интересе грађана и аргументовано ће износити критике и указивати на пропусте, корупцију и криминал власти СНС-а", наведено је у саопштењу партије.
Народна странка је у недељу саопштила да су је напустила 264 члана, међу којима је и неколицина бивших функционера, после одлуке Мирослава Алексића и делегата 106 одбора да иступе из странке.
Алексић, који је био досадашњи шеф посланичке групе Народне странке, поднео је оставку на све функције у странци, најавивши да ће ове седмице почети прикупљање потписа за регистрацију нове политичке организације - Народног покрета Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.