Izvor: RTS, 30.Jul.2023, 19:53

Гужве на границама – чекање на излаз из Србије код Прешева сат и по времена, код Хоргоша пола сата

Викенд је и повећана је фреквенција саобраћаја на граничним прелазима. Највише се чека на изласку из земље код Прешева – око сат и по времена. На улазак у Србију из Мађарске код Хоргоша чека се око пола сата.
Због смене туриста фреквенција саобраћаја >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на граничним прелазима је повећана и овог викенда.
На граничном прелазу Прешево са Северном Македонијом најдуже се чека. На излаз из Србије путници чекају око сат и по времена, а колона је дуга око километар и по, јавља репортер РТС-а.
Током дана је границу код Прешева прешло 55.000 путника.
Гужве се бележе и на алтернативном прелазу Прохор Пчињски на којем обично нема великог броја путника – данас се чекало и до пола сата.
Нешто је боља ситуација на граничном прелазу Хоргош где се и на улазу и на излазу чека око пола сата.
Од јутрос су кроз гранични прелаз Хоргош прошле 22.000 путника, а процењује се да је границу у последња 72 сата прешло око 150.000 путника.
На наплатним станицама на ауто-путевима у целој земљи не бележе се задржавања, наводе из ЈП "Путеви Србије".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.