Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 21:58

"Сви смо ми Борис" у Богатићу, грађани протестовали због убиства ветеринара

Протестни скуп "Сви смо ми Борис" одржан је вечерас у Богатићу због убиства ветеринара Бориса Дражића, који је претучен и потом преминуо од задобијених повреда, јавља дописник РТС-а.
Протесту под називом "Сви смо ми Борис", због убиства ветеринара >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и директора Ветеринарске станице Бориса Дражића (44), вечерас је присуствовало више од хиљаду мештана Богатића.

Дражић је убијен испред кафића у Богатићу, 22, јула, када је покушао да заустави тучу у којој му је нападнут рођак.
Дражића су тројица насилника из Богатића и Прокупља, старости између 18 и 22 године, тукла песницама, шутирала и нанела му тешке телесне повреде, од којих је преминуо, кажу у МУП-у.
Миран протест грађана подржала је породица са жељом да се окупљање не политизује и не буде говорника.
Дуга поворка грађана прошетала је до места злочина, где су остављали цвеће и свеће, а због ове трагедије у Богатићу је дводневна жалост.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.