Izvor: RTS, 28.Jul.2023, 21:17

Три мртвих у Липљану, сви чланови исте породице

У селу Ново Рујце код Липљана три особе су убијене, потврдила је полиција. Истакла је да су убијени чланови исте породице, те да се сумња да је мушкарац убио супругу и сина, а потом пуцао у себе.
Полиција је, јављају медији у Приштини, потврдила да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је на лицу места пронашла три тела.
"Око 16.30 часова полиција је добила информацију о три настрадале особе у Новом Рујцу код Липљана. Полиција је одмах по добијању обавештења изашла на лице места где је пронашла три мртва тела, чију смрт је констатовала лекарска екипа. Полиција је тренутно покренула истрагу о случају и околностима које карактеришу инцидент", наводи се у саопштењу полиције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.