Izvor: RTS, 21.Jul.2023, 09:40

Упозорење РХМЗ-а је још на снази: Након врућег летњег дана, поподне и увече стижу пљускови и непогоде

Променљиво облачно, уз више сунчаних сати. Увече се у северним, западним и централним деловима земље очекују јачи пљускови. Понегде су могуће непогоде с градом и олујним ветром, па је упозорење РХМЗ-а још на снази. Цела земља је под наранџастим метео-алармом. Највиша >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дневна температура до 36 степени.
У Србији данас променљиво облачно уз више сунчаних сати током дана и ређу појаву краткотрајних пљускова с грмљавином.
Дуваће слаб и умерен ветар, углавном јужни и југоисточни.
Увече и током ноћи на северу и у делу западне и централне Србије очекују се јаки грмљавински процеси са пљусковима, јаким и олујним северозападним ветром, понегде и градом.
Најнижа температура од 16 до 21, a највиша од 32 на северозападу до 36 степени на југу Србије. 
У Београду сунце и облаци, увече пљускови. Температура до 34 степена.
Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење да се у петак и суботу после подне и увече очекује јака грмљавинска активност уз понегде крупан град, краткотрајно олујне ударе ветра и изоловано орканске ударе ветра.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.