Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 14:54

Мемедовић о одласку са РТС-а: Ако је до кодекса, ја сам за

Јован Мемедовић, један од најистакнутијих новинара и ТВ лица, говорио је у емисији "Један добар дан" о одласку са РТС-а и снимању 11. сезоне квиза "Потера".
Јован Мемедовић је, гостујући у емисији "Један добар дан", рекао да нема никаквих промена у квизу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << “Потера“, чија 11. сезона се управо снима, а с обзиром на његов нови статус у РТС-у.

“Моја емисија 'Сасвим природно' иде у истом термину, квиз иде, већ се снима. Можда на папиру постоји нека промена, више нисам стални члан, ни на плати РТС-а. Радио сам неких 36 година у животу за РТС. Можда ми је мало криво, не би било лоше неки сат да добијем за заслуге до сада и да ме не помињу више по неким другим медијима. Нема потребе, све је у најбољем реду. Ако је у питању неки кодекс етички, ја сам за то. Хајмо етички кодекс, поштујемо, нек се примени“, нагласио је Мемедовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.