Izvor: RTS, 11.Jul.2023, 20:29

Покрет социјалиста о америчким санкцијама: Вулинов злочин је што је искоренио корупцију у сваком министарству

Вулинов злочин корупције је што ју је искоренио у сваком министарству које је водио, па америчка амбасада није могла "лако и јефтино да долази до наших државних тајни као што су навикли после петооктобарског пуча", саопштио је Покрет социјалиста поводом америчких >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << санкција директору БИА.
Покрет социјалиста реаговао је поводом увођења америчких санкција директору Бeзбедносно-информативне агенције Александру Вулину, који је лидер те партије.

Након злочиначке агресије НАТО-а предвођеним Америком, организовања пуча петог октобра, криминалне подршке самопроглашеној независности Косова, увођење санкција Александру Вулину као шефу БИА је нови директни напад на Србију и српске институције, саопштено је из Покрета социјалиста.
"Вашингтон као и увек и сада лаже, мрзи и силује истину, па Вулина који је уништио нарко-кланове који су имали подршку ЦИА, сада проглашава нарко-дилером, иако су због Вулина њихове омиљене нарко-убице у затвору из кога ће изаћи само ако амбасадор Хил и Ђилас дођу на власт", пише у саопштењу.
Вулинов злочин корупције је, како додају, што ју је искоренио у сваком министарству које је водио, па америчка амбасада није могла, како наводе из ПС, "лако и јефтино да долази до наших државних тајни као што су навикли после петооктобарског пуча".
"За убице из Беле куће Вулинова кривица је и што подржава међународно право и што одбија да будемо увучени у западни сукоб на Истоку. Вулинов став да желимо мир, а не да будемо русофобска страна у братоубилачком рату за њих је малигни утицај и платформа за ширење руског утицаја у региону, и тиме су показали да је Америка веома мала и слаба земља ако јој за победу над Русијом само смета Александар Вулин", наводи се у саопштењу.
Из ПС додају да у овим тренуцима само треба гледати ко ће се овоме обрадовати и ширити даље њихове лажи.
"Од балиста до тајкунских партија и медија у Србији, усташа, муџахедина и разноразног ЕУ политичког шљама ће наступити славље које ће само још једном доказати да је Вулин храбар и поштен, и да његово време тек долази, као и време уједињења српског света које је почело и ничим се не може зауставити", поручили су из Покрета социјалиста.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.