Izvor: RTS, 11.Jul.2023, 10:01

Србији из БиХ изручена осумњичена за учествовање у убиству мушкарца на бензинској пумпи у Рушњу

Србији је из Босне и Херцеговине изручена је А. Ш. која се сумњчи да је учествовала у тешком убиству Ранка Радошевића (53) у кафићу на бензинској пумпи у насељу Рушањ 9. марта.
А. Ш. је срединим марта ухапшена у Сарајеву, а данас изручена Србији >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << јер против ње Више јавно тужилаштво у Београду води истрагу за кривично дело тешко убиство у помагању, сазнаје Танјуг.
Њу ће саслушати судија за претходни поступак Вишег суда у Београду на околности решења о одређивању притвора.
Недавно је Србији изручен и М. П. који је такође ухапшен у БиХ и он се терети за кривично дело тешко убиство у помагању.
Поред А. Ш. истрагом су обухваћени и С. З. (28) из Лебана и Л. В. (35) из Краљева, као и М. П..
С. З. и Л. В. се налазе у притвору, и они се сумњиче да за кривична дела тешко убиство у саизвршилаштву и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
Ранко Радошевић (54) звани Ескобар, из Никшића, убијен је 9. марта у кафићу у склопу бензинске пумпе у Рушњу, у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.