Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 19:38

Свирепо убиство у стану у центру Београда, ухапшен осумњичени

У стану у Улици цара Лазара у Београду догодило се убиство. Наложена је обдукција и ДНК анализа како би се утврдио идентитет убијене особе.
У стану у којем се догодило убиство у току је увиђај којем присуствује дежурни јавни тужилац. Он је наложио >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << обавезну обдукцију са токсикологијом и ДНК анализом, како би се утврдио идентитет убијене особе и узрок смрти.

МУП је саопштио да је ухапшен О. Д. (1990)  за којег се сумња да је починио убиство, као и да је полиција приликом претреса стана пронашла раскомадано тело жртве.
"Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство на свиреп и подмукао начин осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву", наводи се у саопштењу.
Сумња се да је жртва Н.М., 18-годишња девојка из Ковиља за којом се трагало последњих недеља. Активисти за људска права су, уверени да је реч о њој, палили вечерас свеће на Тргу Републике у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.